|
praca socjalna |
| Autor |
Wiadomość |
emi
|
Wysłany: 2011-12-04, 20:31 praca socjalna
|
|
|
| Witam, studiuję prace socjalną, proszę o pomoc w napisaniu pracy licencjackiej, ma być na 55 stron. Jaki będzie koszt takiej pracy? |
|
|
|
 |
krzysiek
|
Wysłany: 2011-12-05, 12:30
|
|
|
Witam.
Proszę napisać do nas przez zakładkę Portal a następnie Kontakt.
Wtedy skontaktuje się z Panią jedna z osób z naszej firmy i po otrzymaniu od Pani kilku danych poda koszt. |
|
|
|
 |
megan
|
Wysłany: 2012-03-01, 22:04
|
|
|
Witam serdecznie,
studiuje prace socjalną.. w tym semestrze rozpoczyna mi się seminarium, pomine fakt, ze jestem niezadowolona z mojego promotora, ale niestety nie zdarzyłam zapisac sie do tego co chciałam, co prawda wydawalo sie ze ma ciekawy zakres tematow ( bardziej od strony psychologii ), jednakże po pierwszym spotkaniu minelo sie to ze wszystkimi moimi oczekiwaniami :( dlatego jesli to mozliwe, chciałam prosic o podsunięcie jakiś tematow, bo sama mam jeden wielki mętlik w glowie.. interesuje mnie tematyka trudnej młodzieży, dzieci, albo coś ogolnie o patologicznej rodzinie.. bylabym bardzo wdzieczna za pomoc.
Pozdrawiam :) |
|
|
|
 |
edyta
|
Wysłany: 2012-03-11, 13:56
|
|
|
Witam
Mam następujące tematy:
Rodziny patologiczne, a ich wpływ naa rozwój i kształcenie dzieci.
Patologie społeczne a rozwój dzieci i młodzieży
Efekty kształcenia młodzieży i dzieci z rodzin patologicznych
Rodzaje patologii rodzinnych
Wpływ rodzicow na poziom kształcenia dzieci i młodziezy we wspóczesnym szkolnictwie
Rozwój psychiczny dzieci i młodzieży z rodzin patologicznych
Pedagogika specjalna w teorii i w praktyce na przykładzie dzieci ze szkoły specjalnej |
|
|
|
 |
megan
|
Wysłany: 2012-03-12, 01:05
|
|
|
| Dziękuje serdecznie za pomoc ! |
|