Pisanie Prac Forum

Forum poświęcone pisaniu prac - jak napisać prace magisterską lub licencjacką. Ceny, przykłady, tematy.

Poprzedni temat «» Następny temat
Prace licencjackie przykłady
Autor Wiadomość
zorro

Wysłany: 2011-01-03, 10:28   Prace licencjackie przykłady

Hejka

W jaki sposób mogę sprawdzić serwis? Jak działa? Mogę dostać jakiś przykład pracy licencjackiej, która powstała przy waszej pomocy?

umie
Redaktor

Wysłany: 2011-01-04, 08:31   

Nie wysyłamy gotowych prac. Nie stosujemy plagiatów. Nie dublujemy tekstów. Jeśli wysyłalibyśmy napisane przez nas prace, to te mogłyby zostać ponownie użyte, a to oznaczałoby łamanie prawa, w tym praw autorskich osoby, która pracę napisała.

W naszej opinii uczciwe jest to, że studenci pytają nas o pomoc, a my przesyłamy kilka pierwszych stron "naprowadzających", za które student nie ponosi kosztów, jeśli okaże się, że praca nie spełnia jego oczekiwań. Ponadto dla nas istotne są rekomendacje oraz zdobyte referencje od zadowolonych studentów, którzy dzięki nam uzyskali pomoc, której poszukiwali.

zorro

Wysłany: 2011-01-05, 14:42   

Ok, ale ja nadal nie wiem, czy moja praca będzie taka, jak będę tego oczekiwał. Fajnie, że ktoś daje zapewnienia słowne, ale to niewiele dla mnie oznacza.

Andrzej W.

Wysłany: 2011-01-05, 14:42   

A czego ty oczekujesz? Że za darmo dostaniesz gotową pracę? Po to masz forum, żeby zapytać się ludzi.

Pozdrawiam

kasia k

Wysłany: 2011-01-06, 14:44   

Na początku pisania pracy, prosimy klienta właśnie o jak najwięcej wytycznych, aby praca była jak najwierniejszym "odbiciem" oczekiwań. Poza tym w trakcie pisania , wymieniamy się spostrzeżeniami i uwagami.klient ma cały czas kontrole nad "tworzeniem"pracy.

highschool
Redaktor

Wysłany: 2011-01-10, 09:20   

Andrzej W. napisał/a:
A czego ty oczekujesz? Że za darmo dostaniesz gotową pracę? Po to masz forum, żeby zapytać się ludzi.

Dziękuję Andrzej.

Zgadza się, forum jest to Wasze miejsce, w którym możecie wymieniać się wzajemnymi doświadczeniami i spostrzeżeniami na temat współpracy z serwisem.

Natomiast wracając do tematu, to faktem jest, że nigdy nie wysyłamy gotowej pracy. Natomiast pomagamy w opracowaniu kompletnego planu pracy oraz wstępu, w którego treści zawarty jest konspekt pracy. Student nie musi w pełni akceptować naszej propozycji, jest nam miło, jeśli wychodzi ona naprzeciw jego oczekiwaniom.

Andrzej W.

Wysłany: 2011-01-11, 08:48   

Zleciłem już kilka prac zaliczeniowych. Teraz przygotowuje się pisania pracy licencjackiej.

Wiem na pewno, że skorzystam z pomocy kogoś fachowego. Po pierwsze nie mam czasu na pisanie pracy, a po drugie nie mam cierpliwości do biegania po firmach i proszenia się o udostępnienie danych...

zorro

Wysłany: 2011-01-11, 08:49   

A czy za udostępnienie danych też ponoszę jakieś koszty?

Andrzej W.

Wysłany: 2011-01-11, 08:49   

zorro napisał/a:
A czy za udostępnienie danych też ponoszę jakieś koszty?

Ja to miałem wliczone w cenę.

Pozdrawiam

highschool
Redaktor

Wysłany: 2011-01-11, 14:47   

Każda praca ma swoją kalkulację. To jeden z głównych powodów, dla których na naszej stronie internetowej nikt nie znajdzie cennika, a jedynie link do zapytania o cenę pracy i warunki współpracy.

Gość

Wysłany: 2011-01-31, 13:56   

:roll:

ida
Gość
Wysłany: 2011-02-22, 18:01   

siemka , mam do napisania prace o handlu ludżmi mógłby ktoś mi pomóc w tej sprawie

kasia k

Wysłany: 2011-02-23, 20:58   

witam, tak oczywiście o jaki rodzaj pomocy Pani chodzi?

anini
Gość
Wysłany: 2011-02-25, 16:01   Praca licencjacka

Witam
Mam do napisania prace licencjacka na temat Wizerunek kobiety w reklamie nie mam pojecia jak sie za to zabrac czy m ktos jakies propozycje ?

Pozdrawiam

kasia k

Wysłany: 2011-02-25, 18:41   

podstawą dobrze napisanej pracy to wyszukanie odpowiednich materiałów i ułożenie odpowiedniego planu pracy

Odpowiedz do tematu